Vælg en side

Står du og skal bruge penge på 3 mobilt bredbånd, en reparation af din bil eller en tandlægeregning, og ved du ikke lige, hvor du skal skaffe penge til det, kan det være en mulighed for dig at sælge nogle af dine gamle smykker.

Mange af os har smykker liggende derhjemme, som vi ikke gør brug af, og derfor kan vi jo lige så godt få nogle penge for dem, som vi kan bruge på andre ting.

Få prisforslag online

Er du online på et 3 mobil dækningskort, og har du adgang til nettet, kan du jo nemt få et prisforslag på dine smykker online. Det er nemt og enkelt, og det kan være med til at give dig en god idé om, hvor meget dine smykker er værd.

Det er ikke sikkert, at du kan få lige præcis det beløb for dem, som du bliver foreslået online, men det kan give dig en nogenlunde idé om, hvad du kan forvente dig at få. Går du til en lokal smykkehandler, er det ikke sikkert, at du kan få nøjagtigt det samme beløb, men du kan sikkert godt regne med noget i samme boldgade.

En nem måde at tjene penge på

Hvis du står i en situation, hvor du er helt flad, og du ikke har nogle andre måder at tjene penge på, er det her en hurtig og nem måde at skaffe kontanter på.

Derudover slipper du også for at låne penge, eller hvad du nu har af øvrige muligheder for at skaffe hurtige penge. Er det alligevel ikke smykker, du går med mere, er det jo ikke svært for dig at skille dig af med dem, hvis du vælger at sælge dem til en anden person eller går ned til en smykkehandler med dem.

Har du gamle smykker liggende?

Så har du gamle smykker liggende, og ved du ikke, hvordan du ellers skal skaffe de penge, du står og mangler, er det bare med at få dem solgt. Det er ikke sikkert, at de kan indbringe dig mange tusinde kroner, men lidt har jo også ret.Hvis du ikke kan sælge dem til en forhandler, kan du jo altid selv prøve at sætte dem til salg på nettet og sælge dem privat. Det er også en mulighed. Du kan altid sætte dem til salg på DBA eller Facebook, alt afhængig hvad du er mest til.