Vælg en side

Udover at dine sølv- og guldsmykker kan have godt af grundig pleje engang imellem, er det generelt set meget vigtigt, at du passer rigtig godt på dem, så de ikke mistes. Man kan lynhurtigt miste en ring, hvis man vasker hænder på et offentligt toilet og glemmer at tage den på igen bagefter. Derudover kan man også risikere at tabe en ørering, fordi låsen ikke er sat lige så godt på, som man måske gik og troede. Udover at sølv- og guldsmykker kan være mange penge værd, kan de ofte også have en følelsesmæssig og personlig affektionsværdi – eksempelvis i form af et vigtigt arvestykke. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at passe godt på sine smykker, både så de forbliver pæne, men også med henblik på ikke at miste eller få stjålet dem. Hvis du har brug for nogle råd til, hvordan du kan passe godt på dine smykker, kan du læse meget mere i teksten herunder.

 

Opbevar dine smykker et sikkert sted

Smykker af høj værdi er et rigtig populært bytte for en indbrudstyv. I Danmark oplever mange desværre, at der bliver begået indbrud i deres hjem, og at de mister arvestykker og andre værdifulde ejendele. Smykker af sølv og guld er især noget, som en indbrudstyv går efter, fordi de ofte har en stor værdi. Derfor er det en god idé at helgardere sig mod indbrudstyven, så du ikke er en af de uheldige, der kommer ud for, at du får stjålet nogle smykker, som ikke kan erstattes. Her kan det stærkt anbefales, at man altid opbevarer sine smykker et sikkert sted, så der er større chance for, at indbrudstyven ikke finder dem, eller at vedkommende slet ikke har adgang til dem. Man kan for eksempel vælge at investere i et lille pengeskab, hvor kun du kender til koden. På den måde vil dine smykker og andre værdier være opbevaret et sikkert sted, og det vil næsten være umuligt for tyven at knække koden og få adgang til dem. Du kan også vælge at låse smykkerne inde i en solid æske eller lignende, hvor du har nøglen på dig hele tiden. Det er altså relativt simple tiltag, der kan være afgørende for, at du ikke mister dine smykker, som i mange tilfælde er uerstattelige. Derudover gælder det selvfølgelig også om at være opmærksom på, om man egentlig huskede at tage sin ring på igen efter at have vasket hænder, eller om man fik sat låsen til øreringen korrekt på, så man ikke taber den.

 

Find en billig indboforsikring, hvis uheldet skulle være ude

Selvom du kan gøre mange forskellige ting for at sikre, at du ikke får stjålet dine dyrebare smykker, eller at du ikke mister dem på anden vis, så kan uheldet engang imellem være ude alligevel. Derfor er det en rigtig god idé at få tegnet en indboforsikring, så du har mulighed for at få erstatning for nogle af dine smykker, hvis de skulle blive stjålet. En indboforsikring går nemlig ind og dækker, hvis der skulle blive begået indbrud i dit hjem. På den måde får du mulighed for erstatning for de stjålne ejendele i modsætningen til, hvis du ikke har en indboforsikring og dermed skal erstatte dine ejendele selv. Det er selvfølgelig svært at erstatte smykkerne, hvis det er arvestykker, men ikke desto mindre kan det altså være et slags plaster på såret. En indboforsikring behøver heller ikke koste en formue, og der findes heldigvis mange billige af slagsen. Det er bare med at undersøge dine muligheder og finde en billig indboforsikring, som kan give dig erstatning, hvis dine dyrebare smykker skulle blive stjålet.